Infonet - logo
Infonet - SSL certifikati

SSL certifikati

Ako želite pružiti sigurnost korisnicima svojih web stranica, koristite online naplatu ili programirate Facebook aplikacije, odaberite jedan od naših SSL certifikata koji će donijeti dodatnu vrijednost i sigurnost vašim web stranicama ili aplikacijama. SSL certifikati se dijele na više vrsta po načinima uporabe, pa neki mogu štititi samo glavnu domenu, neki domenu i sve poddomene, dok određeni certifikati pružaju višu razinu sigurnosti vašoj stranici pomoću zelene oznake na adresnoj traci browsera.

Ukratko, certifikati se dijele na:

Infonet - Domain validation certifikate

Domain validation certifikate

Infonet - Wildcard certifikate

Wildcard certifikate

positivessl certifikat

16.19 €

Mjesečno (Bez PDV-a)


Infonet - aktivacija

Aktivacija unutar 30 minuta

Infonet - primjena www ili poddomena

Primjena www ili poddomena

Infonet - Provjera domena

Provjera domena

Popularno

positivessl wildcard certifikat

124.76 €

Mjesečno (Bez PDV-a)


Infonet - aktivacija

Aktivacija unutar 30 minuta

Infonet - primjena www ili poddomena

Primjena www ili poddomena

Infonet - Provjera domena

Provjera domena

Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije

Zašto uzeti SSL?

SSL certifikat je ključan za osiguranje podataka između vaše web stranice i korisnika, čime se povećava povjerenje u vašu platformu. Osim što poboljšava sigurnost, SSL je i faktor rangiranja u tražilicama kao što je Google, što može pozitivno utjecati na vašu vidljivost online.

Infonet - zašto uzeti SSL

Domain validation SSL certifikati

SSL certifikati koji su povoljni, brzo aktivni i daju sigurnost web stranici su idealan izbor za sve web stranice koje svojim korisnicima žele pružiti dodatnu sigurnost u korištenju online sadržaja. Ukoliko imate web stranicu koja traži registraciju korisnika na stranicu i unošenje osobnih podataka savjetujemo zakup Domain Validation SSL certifikata. U posljednje vrijeme se često susrećemo sa zahtjevima korisnika za SSL certifikatima koji programiraju Facebook aplikacije - u tim slučajevima uvijek savjetujemo jedan od povoljnih Domain Validation SSL certifikata koji u potpunosti zadovoljavaju Facebook zahtjeve. Domain Validation SSL certifikati se obično izdaju unutar 10 minuta od narudžbe te zahtijevaju samo potvrdu klikom na link u emailu od SSL organizacije koja izdaje certifikat.


Univerzalna kompatibilnost

Domain Validation SSL certifikati su dizajnirani da budu kompatibilni s velikim brojem web preglednika i mobilnih uređaja, osiguravajući tako da vaša web stranica bude sigurna i dostupna širokom spektru korisnika. Ova univerzalna kompatibilnost omogućuje vam da dosegnete širi publikum bez brige o tehničkim preprekama ili problemima u kompatibilnosti.